Sign in to follow this  
Asashosakari

2.1.3 Feedback

Recommended Posts

Grr, annoying new (?) bug...apparently browser-dependent (happens on IE6, does not on my ancient NS7 copy), but I could swear I didn't have that problem until just now, after the 2.1.3 upgrade.

After inserting a hyperlink, the entire composed post is being highlighted automatically. If you continue to type right away, you'll overwrite (i.e. delete) everything you've written so far, and since Ctrl+Z doesn't seem to work in the composition window, the text is gone for good. Very annoying.

(Replies urging me to junk Internet Explorer will be ignored. (Exclamation...))

Share this post


Link to post
Share on other sites

This deserves a new topic, so...

After inserting a hyperlink, the entire composed post is being highlighted automatically. If you continue to type right away, you'll overwrite (i.e. delete) everything you've written so far, and since Ctrl+Z doesn't seem to work in the composition window, the text is gone for good. Very annoying.

Could not replicate in Firefox 1.0.7, so looks like it is browser-specific.

Edit: It is a known IE-specific problem, also affecting add image, add email, etc.

(Replies urging me to junk Internet Explorer will be ignored. (Exclamation...))

Junk IE. :-D

Edit: Oh, and the calendar is fixed-ish.

Edited by Exil

Share this post


Link to post
Share on other sites
Could not replicate in Firefox 1.0.7, so looks like it is browser-specific.

Yes, unfortunately. Screenshots attached below just to prove I'm not insane. (Exclamation...) At any rate, people using IE may want to be mindful of this, since it's very easy to lose your post this way. (Guess how I found out...)

(Replies urging me to junk Internet Explorer will be ignored. :-D)

Junk IE. :-P

Okay, I ignored that. :-P

Share this post


Link to post
Share on other sites

The smilies pane is now only wide enough to show two columns at a time. Can it be widened to show all three?

Share this post


Link to post
Share on other sites
The smilies pane is now only wide enough to show two columns at a time. Can it be widened to show all three?

Better now?

Share this post


Link to post
Share on other sites
The smilies pane is now only wide enough to show two columns at a time. Can it be widened to show all three?

Better now?

(Exclamation...)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey I just noticed that we now have an extra entry "From" line on poster informantion on the left pane and realized that I am not in as far north as Exil (Exclamation...)

Edited by Jonosuke

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also noticed that the posting time (of everyone's posts) reflects my time zone while I am logged on. I don't think this was the case before. Is this a result of "pre-" or "post-" tweaking? Anyway I like it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I also noticed that the posting time (of everyone's posts) reflects my time zone while I am logged on. I don't think this was the case before. Is this a result of "pre-" or "post-" tweaking? Anyway I like it.

For me, it was always like that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hey I just noticed that we now have an extra entry "From" line on poster informantion on the left pane and realized that I am not in as far north as Exil ;-)
Well, even I am way more north than you. And we even have a hockey team in town. Your latitude with my longitude lands somewhere in the Mediterreanean Sea which shows how far south you are...

:-D

Edited by Doitsuyama

Share this post


Link to post
Share on other sites

I fumbled trying to post images; the "insert image" is not working I had to manually type the code.

The previous posting (2 postings earlier) of images were also missing without any indication. e.g small red 'X'.

Edited by bennyloh

Share this post


Link to post
Share on other sites
I fumbled trying to post images; the "insert image" is not working I had to manually type the code.

The previous posting (2 postings earlier) of images were also missing without any indication. e.g small red 'X'.

I can't replicate this bug. It may have been a cache problem. Let me know if it happens again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Grr, annoying new (?) bug...apparently browser-dependent (happens on IE6, does not on my ancient NS7 copy), but I could swear I didn't have that problem until just now, after the 2.1.3 upgrade.

After inserting a hyperlink, the entire composed post is being highlighted automatically. If you continue to type right away, you'll overwrite (i.e. delete) everything you've written so far, and since Ctrl+Z doesn't seem to work in the composition window, the text is gone for good. Very annoying.

(Replies urging me to junk Internet Explorer will be ignored. ;-))

This has apparently been fixed in the new 2.1.4 update, yay.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The calendar is still so full of bugs, we need an exterminator.. doesn't show recurring events on main forum page is the serious one..

Edited by Kintamayama

Share this post


Link to post
Share on other sites
The calendar is till so full of bugs, we need an exterminator.. doesn't show recurring events on main forum page is the serious one..
...updates notwithstanding.

Share this post


Link to post
Share on other sites
The calendar is till so full of bugs, we need an exterminator.. doesn't show recurring events on main forum page is the serious one..

The update didn't fix the calendar. (Applauding...) We will be reporting the issue to IPS.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this