Sign in to follow this  
Kintamayama

Font change?

Recommended Posts

I can't find a way to change the default font when I type a post-I distinctly remember it was possible, but I can't find it. Is it me?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't think it's possible anymore.

(...holding my breath for Asashosakari to prove me wrong...)

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 06/03/2019 at 14:17, Jakusotsu said:

I don't think it's possible anymore.

(...holding my breath for Asashosakari to prove me wrong...)

Still works with [ font ] [ /font ] tags, and should work by copypasting text from other applications, e.g. Word. But yeah, looks like the direct GUI option for it was removed at some point.

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, orandashoho said:

Testing testing testing testing testing testing

So, how?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/03/2019 at 01:29, Asashosakari said:

should work by copypasting text from other applications, e.g. Word.

Not working for me, this one..

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Kintamayama said:

So, how?

Method: typed and made the font changes in Word, then copy-paste.
The display is relying on the font being available, but even my exotic fonts seemed to be no problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, orandashoho said:

Method: typed and made the font changes in Word, then copy-paste.
The display is relying on the font being available, but even my exotic fonts seemed to be no problem.

Doesn't work for me for some reason..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Open Diapason (Wood) 16'

Ch Contra Salicional 16'

Sw Lieblich Bourdon 16'

Sw Clarion 4'

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Might be browser-dependent?

Share this post


Link to post
Share on other sites

OS also, perhaps. I see the font changes in Vivaldi on Windows and only some attempts at the ones in the post from Naganoyama in Firefox on Android.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Mac OS Mojave; Firefox running on an older MacBook Pro (2012). Everything seems Just Fine.

(Except for fonts that the forum doesn’t have).

 

 

Edited by Yamanashi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this