Sign in to follow this  
Fatmaemran

Sumo bad allocation error

Recommended Posts

Hello Everyone,

I know this is unrelated to Sumo Games, but I couldn't post this anywhere else. I have a problem with SUMO. I've successfully built the simulator on my windows laptop and tried running the smaller and hello tutorials through sumo-gui.exe and sumo.exe. However, everytime I try running a huger example I get a bad allocation error while reading the network xml file. would anyone please help me with that ?

Thank you so much for your time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Erm... this isn't Simulation of Urban MObility forum, so...

It's not? Darn, I wish somebody had told me that about 17,000 posts ago... (Bye, bye...) Edited by Asashosakari
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

This reminds me of how I sometimes accidentally get my hopes up when I see an e-mail from "sumofus" dot com.

Share this post


Link to post
Share on other sites

there's never been and there will never be a "BAD ALLOCATION' in Sumo.

There's just not enough CHANKO !

Try to run the 'MORE CHANKO' file a few times, then you'll be just fine !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this