Sign in to follow this  
Followers 0
Randomitsuki

Forum was unavailable to me

6 posts in this topic

Hi,

I couldn't access the Forum for about 14 hours (3 AM JST to 5 PM JST today). Browser said something like "Connection failed" after trying for a while. Did anybody else have similar problems?

Edited by Randomitsuki

Share this post


Link to post
Share on other sites
I couldn't access the Forum for about 14 hours (3 AM JST to 5 PM JST today). Browser said something like "Connection failed" after trying for a while. Did anybody else have similar problems?

I got through somewhere around midday. No problems.

Orion

Share this post


Link to post
Share on other sites

My last login was 15:41 JST earlier today. No problems noticed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi,

I couldn't access the Forum for about 14 hours (3 AM JST to 5 PM JST today). Browser said something like "Connection failed" after trying for a while. Did anybody else have similar problems?

but i had the same problems. maybe it has something to do with the third-world of fuzzy-stream-earth. maybe somebody (the forum) wanted say to us: "you've already had enough sumo, take a break". maybe firefox 3.0.4 or alice?

Edited by seb

Share this post


Link to post
Share on other sites
I couldn't access the Forum for about 14 hours (3 AM JST to 5 PM JST today). Browser said something like "Connection failed" after trying for a while. Did anybody else have similar problems?

Hit-and-miss for me. I got everything from connection errors to half-loaded pages to no problems during that period of time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0